Ervaringen huiswerkbegeleiding

Wat zeggen ouders?

“Wij zijn als ouders erg, érg blij met de bijlessen en Elvin zeker: van speciaal onderwijs basisschool zit onze zoon nu op havo.

Pieter”

“Lieve Katrien,

Ontzettend bedankt voor al je hulp tot zover. We zijn ontzettend blij dat onze zoon die in het VWO zit, met flinke stappen vooruit is gegaan, mede dankzij jouw hulp. Hij is meer zelfverzekerd, aangezien hij wat mooie cijfers heeft terug gekregen.”

Aruna

”U heeft mijn zoon Stephan 3 jaar geleden, toen nog op de basisschool, met succes geholpen met de taalles (begrijpende lezen en spelling). Uiteindelijk voor de CITO in groep 8 van C naar A! Nu ben ik, als ouder, zelf diegene die om uw hulp vraag voor taalvaardigheden voor mijn opleiding.”
Christine

“Ik had zoveel achterstand voor rekenvaardigheden in het VO. Door de bijlessen in rekenvaardigheden staat er een mooi voldoende op mijn diploma !!”
Georgyana

“Onze dochter Tanja had grote moeite met Frans. Hoewel ze erg veel tijd aan Frans huiswerk besteedde was het de ene onvoldoende na de andere; ze werd er wanhopig en gefrustreerd van. Dankzij de 1 op 1 bijles van Katrien gaat het nu stukken beter. Ze besteedt veel minder tijd aan Frans huiswerk en haalt nu goede cijfers. Eigenlijk heeft ze geleerd om te leren.”
Henk & Marja”

‘”Lieve Katrien, Mijn dochter heeft 89 % gehaald! Ze is echt super blij!!” Rosaly