Wie ben ik?

Katrien - Huiswerkbegeleider LelystadHuiswerkbegleider Lelystad

Wie ben ik?

Mijn naam is Katrien van den Berghe. Na 2 jaar dichtbij Apeldoorn gewoond te hebben, ben ik voor werkomstandigheden in Lelystad terechtgekomen. Ondertussen ben ik getrouwd met een Nederlander en heb een zoon die in Harderwijk op school zit.
Afkomstig uit het Nederlandstalig gedeelte van Brussel is mijn moedertaal Nederlands, en Frans mijn tweede taal. In deze Europese hoofdstad ben ik opgegroeid met veel verschillende culturen en talen om me heen: in mijn straat woonden meer dan tien verschillende nationaliteiten: Vlaams, Italiaans, Amerikaans en Israëlisch, Duits, Deens, Chileens,…

Ik hield en hou van die verscheidenheid. Die diversiteit is een leidraad in mijn leven: in Lelystad geef ik namelijk sinds 8 jaar bijles en huiswerkbegeleiding aan kinderen en jongeren van verschillende achtergronden en culturen.
Naast het lesgeven ben ik ook werkzaam als free-lance tekstschrijver. Taal is dus heel belangrijk voor mij. Maar voor wie niet?

Meer informatie over studievaardigheden aanleren? Neem nu vrijblijvend contact op of bel 06 353 19 700